NBA Services
achievement-brainstorming-branding-1162968.jpg

ncis-nl

NCIS

Onze Missie: Kosten besparen op uw (inter)nationale Verbindingen / Bedrijfsnetwerk

Het is goed én verstandig om één of meerdere keren per jaar de vaste lasten voor uw data- en telecommunicatie diensten door NBA Services onder de loep te laten leggen.De maandelijks terugkerende kosten voor uw data en telecomverkeer zijn na personeelskosten en huisvesting de zwaarst drukkende lasten.

Heeft u de juiste balans tussen netwerkeisen en netwerkprijzen?

NBA Services kan dit voor uw bedrijf uitzoeken door de unieke en onafhankelijke positie die wij hebben ingenomen tussen de grootste en meest professionele leveranciers van data en telecommunicatiediensten. Dankzij onze positie zijn wij dan ook in staat om op korte termijn kwaliteitsnetwerken en diensten op te leveren in meer dan 180 landen wereldwijd. NBA Services helpt u graag bij uw zoektocht naar de meest gunstige leverancier(s) voor uw organisatie, middels onze financial health check.

Grote prijsverschillen internationale verbindingen / netwerken

NBA Services is een ervaren speler op de markt van internationale bedrijfsnetwerken. Wij zoeken voor onze klanten uit of het mogelijk is om een kostenbesparing te realiseren op de (vaste) maandlasten. Uit onze ervaring is gebleken dat de prijsverschillen tussen de verschillende internationale carriers enorm zijn, terwijl er in veel gevallen een nagenoeg identiek netwerk wordt geleverd.Het is voor multinationals dus absoluut de moeite waard om hier kritisch naar te kijken.

Wat is de oorzaak van deze grote prijsverschillen?

Alle internationale carriers (de grotere telecom operators zoals Verizon, Level3,Global Crossing,Orange,Tata,Colt en vele anderen) hebben in het verleden een “eigen” infrastructuur neergelegd, en zijn deze infrastructuur continue aan het uitbreiden naar landen en gebieden waar men een groei of toename aan Internetverkeer verwacht.Omdat het in veel gevallen te kostbaar is om het eigen netwerk uit te breiden,maar men wel aan de wensen van de klant wil kunnen voldoen,gaan de internationale carriers Partnerships aan met lokale partijen (de PTO) of andere carriers, die wel eigen infrastructuur hebben in het gewenste gebied.Men koopt dus voor de locatie waar men zelf geen eigen netwerk heeft, in bij lokale partijen of andere carriers die hier wel infrastructuur hebben.

Zodoende onstaan er “marges op marges” en dit is de grootste oorzaak van de grote prijsverschillen.

De Financial Health Check: NBA Services helpt u graag!

NBA Services kan de Financial Health Check voor uw bedrijf uitvoeren door de unieke en onafhankelijke positie welke wij hebben ingenomen tussen de grootste en meest professionele leveranciers van data- en telecommunicatie.Dankzij deze positie zijn wij in staat om op korte termijn kwaliteitsnetwerken en diensten op te leveren in meer dan 160 landen wereldwijd. NBA Services helpt u graag bij uw zoektocht naar de meest gunstige leverancier(s) voor uw organisatie, middels onze financial health check, met een overzichtelijk prijsvergelijk als resultaat. De werkwijze is als volgt:

  1. Allereerst brengen wij samen met u al uw bestaande data- en telecommunicatie infrastructuur nauwkeurig in kaart (aantal locaties, aantal en type verbindingen, gewenste snelheden, telefonie / fax, wensen voor remote access etc.) NBA Services vat dit voor u samen in een overzichtelijke document en topologie.

  2. Hierna bespreken wij samen met u of deze bestaande diensten nog voldoen aan uw huidige (inmiddels wellicht veranderde) eisen. We bepalen samen met u of er onder- of zelfs overcapaciteit is voor bepaalde diensten en creëren hiermee voor u een nieuw data- en telecommunicatiedesign voor alle diensten.

  3. Vervolgens benaderen wij met dit design onze partners welke in staat zijn om deze diensten te leveren en zetten wij een RFP (Request for Proposal) uit.

  4. Wij koppelen de offertes van de verschillende partijen naar u terug zodat u in één oogopslag kunt vaststellen of uw nieuwe vaste lasten hoger of lager liggen dan bij uw huidige leverancier.Contact Us

Contact opnemen